VASTUUVAPAUSLAUSEKE, TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ JA TIETOSUOJA

Disclaimer

Esine
Tämä sivusto on suunniteltu julkaista tarjoamien palvelujen yritys AC Sähkönjakelu Group SL (Sijaitsee Avenida Melillan 8 L1, 29630, Benalmádena, Málaga, Espanja.) Määrä B-93170082; ja vastaanottamiseen potentiaalisia asiakkaita, kontakteja ja työhakemusten.

Teollis- ja tekijänoikeudet
Immateriaalioikeuksia www.zeronono.com sivu, sen lähde, suunnittelu, navigointi rakenne ja eri sisältämät omistavat AC koodi Ryhmä jakelija Electric SL, jolla on yksinomainen käyttämisen hyödyntämisoikeuksien sen missään muodossa ja erityisesti oikeudet kopiointi, jakelu, julkinen viestintä ja muutos, mukaan Espanjan lainsäädännön ja Euroopan Unionin.

Portaali AC Sähkönjakelu Group SL, joka käsittää sivut ja tiedot tai sisältämät ovat tekstejä, asiakirjoja, valokuvia, piirroksia, grafiikkaa, ohjelmistot, sekä logoja, tavaramerkkejä, nimiä, tai muita merkkejä erottuva suojattu teollis- ja tekijänoikeuksia, joista AC Sähkönjakelu Group SL heillä on tai oikeutettuja lisenssinhaltijoiden.

Sisältö
Se on järjestetty tämän Web noin palvelut julkisia tieto joka tapauksessa ehdot tehdään nimenomaan yksityiskohtainen aina ja pääsee tämän sivuston, johon sovelletaan eri säännöksiä sovellus.

Saatavuutta ja käyttöä
Molemmat pääsyä verkkosivustolle, ja käyttöä on tietoa ja sisältöä siinä, se on yksin vastuussa suorittavan henkilön.

Pääsyn edellytykset tämän sivuston sovelletaan lain ja periaatteiden vilpittömyyden ja laillista käyttöä käyttäjän on se, en yleensä kielletty tahansa toimia vahingoksi AC Sähkönjakelu Group SL

Tämän verkkosivuston käyttöä laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin on ehdottomasti kielletty.

Kaikenlainen kieltää hyödyntämisen, mukaan lukien tahansa kopiointi, jakelu, siirto kolmansille osapuolille, julkinen viestintä ja muutos, mitä tahansa mediaa tai keskipitkällä edellä mainittujen teosten, luomuksia ja tunnusmerkkien ilman nimenomaista lupaa niiden haltijoille. Noudattamatta jättäminen tämän kielto lain mukaan rangaistavana tekona.

Kuitenkin omalla vastuullaan, käyttäjä voi ladata tai kopioida tällaisia ​​kohteita henkilökohtaiseen käyttöön, jos ne eivät loukkaa teollis- ja tekijänoikeuksia AC Sähkönjakelu Group SL, enkä muuta kaikki tai osittain. Joka tapauksessa tämä tarkoittaa lupaa tai lisenssiä omistukseen AC Sähkönjakelu Group SL

Se on kiellettyä, paitsi jos nimenomaisesti valtuutettu jälleenmyyjä AC Electric Group SL, sivujen lähettämiseen AC SL Sähkö jakelija ryhmän tai tiedot niille kehyksiä, tunnusmerkkien, tavaramerkkejä tai yritys tai tuotenimiä toisen henkilön , yritys tai yhteisö.

Vastuu
AC Electric Group Jakelija S.L. se ei vastaa missään olosuhteissa mistään vahingosta, joka voi aiheuttaa käyttäjille tämän sivuston, tai muuta, että laittomasta tai virheellisestä käytöstä sen, tai sisältöä ja tietoa saataville tai helpottaa sitä .

Palvelu
AC Electric Group Jakelija S.L. pidättää oikeuden keskeyttää pääsyn verkkosivuillaan, ilman erillistä ilmoitusta, harkintansa mukaan ja väliaikainen, tekninen tai muutoin, voi myös yksipuolisesti muuttaa sekä pääsyn edellytyksiä, koska kaikki tai osa sisällöstä se mukana.

Yleinen
Joka riita tai kiinnittämällä sivuston AC Electric Group Jakelija SL, sovelletaan Espanjan lakia, oltava toimivalta ratkaista kaikki aiheutuvat tai liittyvät tämän sivuston käytöstä konfliktin tuomioistuimet Málaga.

Hyperlinkit
Sisältämiä linkkejä sivuilla AC Sähkönjakelu Group SL Ne voidaan suunnata Web-sivuja. AC Electric Group Jakelija S.L. ei ota vastuuta sisällöstä, tiedoista tai palveluista, jotka voivat näkyä sivustot, jotka ovat vain tiedoksi, eikä missään tapauksessa tarkoita mitään suhdetta AC Sähkönjakelu Group SL ja henkilöitä tai yhteisöjä, joilla on tällainen sisältö tai sivustoja missä ne ovat.
 
Yksityisyys ja tietosuoja

Yleinen
Varten annetun lain 15/1999, joulukuun 13 Henkilötietojen suoja, AC Sähkönjakelu Ryhmä SL tiedottaa, että noudattaa täysimääräisesti nykyisen tietosuojalainsäädännön luonnon henkilökunta ja sitoumukset aikana liikesalaisuuden.

AC Sähkönjakelu Group SL, haluaa ilmoittaa olemassaolon tiedostojen henkilötietojen, omistusta AC SL Sähkö jakelija ryhmän, sen oma hallinto, viestintä ja tiedotus.

Toimenpiteet ja turvallisuuden tasoa
AC Sähkönjakelu Group SL on hyväksynyt tarvittavat toimenpiteet, jotta turvallisuuden taso vaaditaan, riippuen luonteesta henkilötietojen ja olosuhteet hoidon, jotta vältettäisiin mahdollisimman pitkälle ja mukaan valtion toimenpiteet taiteen, muuttaminen, tappio tai luvattoman käytön.

Laajuus
Tiedoston rakenne, laitteet ja tietojärjestelmät, jotta noudattamaan voimassa tietosuojalainsäädännön, jotta kaikki tiedostot, väliaikaisesti tai pysyvästi omistukseen AC Sähkönjakelu Group SL, sisältävät soveltuvat Personal sekä kaikkia laitteita tai tietojärjestelmän, joka kohtelee.

Kaikki henkilöstön AC Sähkönjakelu Group SL Hoito ja haltijan on noudatettava tätä lainsäädäntöä, kiinnittäen erityistä huomiota osalta sen toimialasta ja tehtävistä, jotka on asianmukaisesti määritelty AC Sähkönjakelu Group SL

Tiedonkeruu
Hyväksyt nämä ehdot vaatii käyttäjää antamaan tiettyjä tietoja, joita tarvitaan palvelujen että pyydetään kautta lomakkeita henkilökohtaisesti tai Web-sivun. Tuolloin tiedonkeruun, käyttäjä saa asianmukaisesti ilmoitettu hänen oikeuksistaan.
 
Saat tiedot meidän tiedostoja on aina päivitetty ja ei sisällä virheitä, pyydämme asiakkaitamme ja käyttäjiä ilmoittamaan meille mahdollisimman pian, muutokset ja korjaukset heidän henkilötietojaan.
 
Oikeuksien
Tapaamisoikeus, oikaisuun, peruutus ja opposition voi hoitaa käyttäjä, tai kuka tämä merkitsee, kirjallisella ja allekirjoitettu pyyntö AC Sähkönjakelu Group SL (Avda. Melilla 8 L1, 29630, Benalmádena, Málaga, Espanja). Kuitenkin muita keinoja tunnistaa asiakkaan henkilöllisyyden käyttää mitä tahansa edellä mainittua oikeuksia voidaan käyttää.

Suostumus
Käyttäjä suostuu antamaan AC Sähkönjakelu Group SL Voit käyttää omia henkilötietojaan, jotta asianmukaisen suorittamisen supistui palvelujen tietojen.

Täyttämällä lomakkeen mukana sivuston tai lähettämällä sähköpostia tai muut tiedonannot AC Sähkönjakelu Group SL liittyy asiakkaan nimenomainen suostumus sisällyttämistä heidän henkilötietonsa edellä tiedosto, jonka omistaa Grupo AC Electrical Jakelija SL

Luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus
Kerätyt tiedot kaikista yksityisen viestinnän välillä AC Sähkönjakelu Group SL ja asiakkaiden tai käyttäjien käsitellään luottamuksellisesti, sitomista AC Sähkönjakelu Group SL salassapitovelvollisuus henkilötietojen, sen velvollisuus suojella heitä ja ottaa kaikki luvattoman käytön mukaisesti asetuksen säännösten turvatoimien tarvittavat toimenpiteet estääkseen muuttaminen, tappio ja hoito tai henkilötietoja sisältäviä asiakirjoja.

Lisäksi myös sinulla on asema luottamuksellisia tietoja minkäänlaista, että osapuolet vaihtavat keskenään, että nämä sovittu luonteen, tai yksinkertaisesti olla sisältöä tällaisia ​​tietoja. Tietojen visualisointia Internetin kautta, ei suoraan pääsyä niihin, ellei nimenomaista lupaa sen omistajan joka lähtöön.

Suosittelemme, että asiakas ei anna kolmannelle osapuolelle tunnistaminen, salasana tai viitenumerot AC Sähkönjakelu Group SL Voisin tarjota. Myös varmistaa salassapitovelvollisuutta AC Sähkönjakelu Group SL ja asiakas säilyy kaikessa viestinnässä, asiakas / käyttäjä ei saa paljastaa luottamuksellisia tietoja kolmansille osapuolille.

Muutokset turvallisuuspolitiikan ja tietosuoja
AC Electric Group Jakelija S.L. Se varaa itselleen oikeuden muuttaa turvallisuuspolitiikkaa ja tietosuojaa, jotta se voitaisiin mukauttaa uuden lainsäädännön tai oikeuskäytännön sekä ne, jotka johtuvat olemassa olevien koodien kirjoita asian tai strategisten yritysten päätökset päivästä julkaisemisesta tämän muutoksen verkkosivuilla AC Sähkönjakelu Group SL
 
Yhteyshenkilö
Www.zeronono.com Web-sivusto ylläpitää AC Ryhmä jakelija Electric SL, merkitty kaupparekisteriin Málagan ja CIF B-93170082.

Luotu tiedosto sijaitsee pääkonttori, joka on perustettu tämän oikeudellinen huomautus, AC Sähkönjakelu Group SL (Avda. Melilla 8 L1, 29630, Benalmádena, Málaga, Espanja) ja CIF B -93170082; valvonnassa ja valvontaa AC SL Sähkö jakelija ryhmän, joka ottaa vastuun turvatoimenpiteiden tekniset ja organisatoriset toimenpiteet luottamuksellisuuden ja eheyden tietojen mukaisesti lain 15/1999 Joulukuun 13 henkilötietojen suojelusta, sekä muun soveltuvan lainsäädännön.

AC Sähkönjakelu Group SL, mukaan lain 34/2002 Palveluiden tietoyhteiskunnan ja sähköisen kaupankäynnin, ilmoittaa heille, että laajassa merkityksessä että lain, näiden palvelujen sisältyy tiedottamista näissä muodoissa. Joka tapauksessa, sen on sovellettava tässä yhteydessä, lain 15/1999, joulukuun 13 henkilötietojen suojelusta ja sen soveltamisasetukset, erityisesti suhteessa tiedonkeruun henkilökohtaisia ​​tietoja sidosryhmille ja luomista ja ylläpitoa henkilötietojen tiedostoja.

Pääsy verkkosivuilla AC Sähkönjakelu Group SL Se merkitsee hyväksymistä kaikissa olosuhteissa edellä määritellyt.

Toimivalta ja sovellettava laki
Yleiset ehdot sovelletaan Espanjan lakia. Osapuolet väittävät, harkintansa, ratkaista konflikteja ja luopuvat missään muussa valtiossa, tuomioistuinten kotipaikkasi. Kaikki tämä, täydentää määräyksiä meidän ehdot. Jos ilmenee ristiriitoja tai ristiriita lainkäyttöalueella on, että tuomioistuinten Malagan (Espanja).